Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
Lenovo helpdesk telefoonnummer +31-858880643

Lenovo helpdesk telefoonnummer +31-858880643

wij bieden de beste technische hulp voor Lenovo-laptops en desktopcomputers in Nederland.

Wat zijn de stappen om Lenovo-laptop op te starten vanaf een cd

Ondanks het feit dat laptops een set herstelschijven vergezellen, hoeft u zich geen zorgen te maken om het hulpprogramma voor het opnieuw formatteren van de vaste schijf te gebruiken, dit wordt een fabrieksherstel genoemd. U kunt het fabrieksherstelprogramma openen door een correcte code in te voeren bij het opstarten, in plaats van moeilijk te vinden schijven te vinden. Als u uw laptop nooit opnieuw hebt geformatteerd, bent u misschien niet zeker van het spelen van deze bewerking. Gelukkig kunt u, met de juiste richtlijnen, uw laptop binnen een paar uur of minder opnieuw formatteren.

De modellen van Lenovo-laptops en computers kunnen eenvoudig worden opgestart met behulp van een CD. Opstarten vanaf een cd is misschien van fundamenteel belang als voor uw pc een nieuw besturingssysteem nodig is of als u een hulpprogramma gebruikt dat niet binnen het besturingssysteem blijft draaien. Hoewel de meeste laptops niet van nature zijn ingesteld om op te starten vanaf een cd, hoeft u dit alleen te wijzigen om een instelling in de BIOS te wijzigen. U kunt ook contact opnemen met het Lenovo-ondersteuningsteam om dit proces te voltooien.

Stap 1

Druk op de aan / uit-knop op uw laptop. Voordat Windows begint te laden, drukt u steeds op "F8" of "F11" wanneer het hoofdscherm verschijnt. De juiste sleutel is afhankelijk van het merk en het model van uw pc. Raadpleeg daarom de handleiding of de website van de producent voor de best mogelijke sleutel voor toegang tot het herstelprogramma voor de verwerkingsfabriek.

Stap 2

Klik op "Volgende" wanneer een "Systeemherstel" -scherm verschijnt.

Stap 3

Selecteer "Standaard herstel" of "Destructief herstel" uit een aantal alternatieven die verschijnen.Een standaardherstel veegt uw machine niet helemaal schoon, dus kies "Destructief herstel" voor het geval u een nieuwe installatie van Windows wilt hebben . Klik volgende."

Stap 4

Blijf zitten voor een herstelhulpprogramma om de herformatteerprocedure te voltooien en uw machine vervolgens opnieuw op te starten.

Stap: 5

Geef Windows een kans om u door deze instellingsprocedure te loodsen door de volgende aanwijzingen en aanwijzingen te volgen.

Met deze stappen kunt u dit proces eenvoudig voltooien. Als u hulp nodig heeft of als u ergens vastloopt, kunt u contact opnemen met de lenovo helpdesk telefoonnummer via het van onze hulplijn +31-202253603. Onze technici hebben de mogelijkheid om u door dit proces te begeleiden.

Lees ook deze blog: Wat zijn de stappen om het wachtwoord in te stellen op Lenovo Laptop

we bieden ook Norton klantenservice in nederland

Nous fournissons également un support technique pour Hotmail France. Vous pouvez nous contacter par Numéro de téléphone Hotmail +33-975185444.

Share this post

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post